Αεκ Λαμια : ΑΕΚ - ΛΑΜΙΑ | Κερkidα OPAP - 68' γκολ για την αεκ:

Αεκ Λαμια : ΑΕΚ - ΛΑΜΙΑ | Κερkidα OPAP - 68' γκολ για την αεκ:. Σπάνια στιγμιότυπα από τον αγώνα που διεξήχθη στο δημοτικό στάδιο της λαμίας στα πλαίσια του α' γύρου του. Στόχος να πάρει την νίκη με εμφανή αγωνιστική βελτίωση για την ένωση… Το μοναδικό γκολ της αναμέτρησης σημείωσε ο σάκχοφ στο 68'. Αρέσει σε 3.708 · 160 μιλούν γι' αυτή τη σελίδα. Σάββατο, 14 αυγούστου 2021, 23:07.

Νίκη για την αεκ στο φιλικό παιχνίδι κόντρα στη λαμία, το μοναδικό γκολ του αγώνα ήρθε από τα πόδια του σάκχοφ στο 68ο λεπτό. Το μοναδικό γκολ της αναμέτρησης σημείωσε ο σάκχοφ στο 68'. Ανοίγει το σκορ με τον σάκχοφ η αεκ. Σήμερα στις 20:30 ο πασ λαμία θα δυνατό φιλικό προετοιμασίας, καθώς θα αντιμετωπίσει εκτός έδρας την αεκ του βλάνταν μιλόγεβιτς. Η αρχική ενδεκάδα του πασ λαμία στο φιλικό με την αεκ!.

ΑΕΚ- ΛΑΜΙΑ 3-0 ΕΥΚΟΛΑ ΚΑΙ ΤΗ ΠΕΜΠΤΗ ΟΠΟΥ ΤΟΛΜΟΥΝ ΟΙ ΑΕΤΟΙ: ΦΕΡΤΕ ΜΑΣ ΤΗ ΠΡΟΚΡΙΣΗ!! - aek-world.gr
ΑΕΚ- ΛΑΜΙΑ 3-0 ΕΥΚΟΛΑ ΚΑΙ ΤΗ ΠΕΜΠΤΗ ΟΠΟΥ ΤΟΛΜΟΥΝ ΟΙ ΑΕΤΟΙ: ΦΕΡΤΕ ΜΑΣ ΤΗ ΠΡΟΚΡΙΣΗ!! - aek-world.gr from aek-world.gr
Νέα, φόρμα, απουσίες, στατιστικά, ενδεκάδες. Μείνετε συντονισμένοι στο magicgoals για την live περιγραφή του ματς την δευτέρα 11/01 στις 19:30. Ανοίγει το σκορ με τον σάκχοφ η αεκ. Ο βλάνταν μιλόγεβιτς είχε την ευκαιρία να παρατάξει για. Η αεκ μπήκε καλά στο ματς και στο πρώτο 20λεπτο είχε ένα γκολ με τον καρίμ, ένα δοκάρι με τον ίδιο παίκτη, δυο σουτ και ένα χαμένο τετ α τετ με τον μπακάκη. Στόχος να πάρει την νίκη με εμφανή αγωνιστική βελτίωση για την ένωση… Δείτε εδω τον αγώνα σήμερα: Σήμερα στις 20:30 ο πασ λαμία θα δυνατό φιλικό προετοιμασίας, καθώς θα αντιμετωπίσει εκτός έδρας την αεκ του βλάνταν μιλόγεβιτς.

Οι «κιτρινόμαυροι» θέλουν να μειώσουν τη διαφορά.

Το μοναδικό γκολ της αναμέτρησης σημείωσε ο σάκχοφ στο 68'. Στάνκοβιτς, χατζισαφί (77' μιτάι), τζαβέλλας (84 λάτσι. Η αρχική ενδεκάδα του πασ λαμία στο φιλικό με την αεκ!. Δημοσιεύτηκε από aek fc / παε αεκ στις σάββατο, 14 αυγούστου 2021 Μοιρασμένο το πρώτο ημίχρονο της αναμέτρησης ανάμεσα σε αεκ και λαμία. Ενημερωθείτε live στο sport24.gr για την εξέλιξη του αγώνα και παρακολουθήστε το ματς σε live streaming από το star κεντρικής ελλάδας. Ο βλάνταν μιλόγεβιτς είχε την ευκαιρία να παρατάξει για. Δευτέρα, 11 ιανουαρίου 2021, 19:28. Tags super league interwetten αεκ λαμια. Μονόδρομο αποτελεί για την αεκ η νίκη στη σημερινή αναμέτρηση με τη λαμία εκτός έδρας για την 16η αγωνιστική (19:30, novasports 1). Νέα, φόρμα, απουσίες, στατιστικά, ενδεκάδες. Αρέσει σε 3.708 · 160 μιλούν γι' αυτή τη σελίδα. Σήμερα στις 20:30 ο πασ λαμία θα δυνατό φιλικό προετοιμασίας, καθώς θα αντιμετωπίσει εκτός έδρας την αεκ του βλάνταν μιλόγεβιτς.

Δημοσιεύτηκε από aek fc / παε αεκ στις σάββατο, 14 αυγούστου 2021 Η αεκ αντιμετωπίζει τη λαμία σε φιλικό αγώνα στο δακ, σε ένα δυνατό τεστ για τις δύο ομάδες. Μοιρασμένο το πρώτο ημίχρονο της αναμέτρησης ανάμεσα σε αεκ και λαμία. Νίκη για την αεκ στο φιλικό παιχνίδι κόντρα στη λαμία, το μοναδικό γκολ του αγώνα ήρθε από τα πόδια του σάκχοφ στο 68ο λεπτό. Τη λύση για την αεκ έδωσε στο 68' ο σάκχοφ (τέσσερα λεπτά μετά την είσοδό του στο ματς) μετά από ωραία ασίστ του ανσαριφάρντ.

αεκ ΠΑΣ ΛΑΜΙΑ 2 0 Ημιτελικός κυπέλλου 2019 - YouTube
αεκ ΠΑΣ ΛΑΜΙΑ 2 0 Ημιτελικός κυπέλλου 2019 - YouTube from i.ytimg.com
Η αεκ αντιμετωπίζει τη λαμία σε φιλικό αγώνα στο δακ, σε ένα δυνατό τεστ για τις δύο ομάδες. Η αεκ παρουσιάστηκε με όλα τα νέα της μεταγραφικά αποκτήματα. Δευτέρα, 11 ιανουαρίου 2021, 19:28. Σάββατο, 14 αυγούστου 2021, 23:07. Ανοίγει το σκορ με τον σάκχοφ η αεκ. Σπάνια στιγμιότυπα από τον αγώνα που διεξήχθη στο δημοτικό στάδιο της λαμίας στα πλαίσια του α' γύρου του. Στόχος να πάρει την νίκη με εμφανή αγωνιστική βελτίωση για την ένωση… Νίκη για την αεκ στο φιλικό παιχνίδι κόντρα στη λαμία, το μοναδικό γκολ του αγώνα ήρθε από τα πόδια του σάκχοφ στο 68ο λεπτό.

Οι «κιτρινόμαυροι» θέλουν να μειώσουν τη διαφορά.

Η ενδεκάδα της αεκ για το φιλικό προπονητικού χαρακτήρα με τη λαμία στο οακα #aeklam #aekfc #aekfcseason2021_22 #aekfamily #aekfc_new_era #friendlygame. Tags super league interwetten αεκ λαμια. Δημοσιεύτηκε από aek fc / παε αεκ στις σάββατο, 14 αυγούστου 2021 Δευτέρα, 11 ιανουαρίου 2021, 19:28. Απίθανη ευκαιρία για την αεκ με το γύρισμα του μαχαίρα από τα αριστερά, το σουτ του ανσαριφάρντ στο οριζόντιο και δεύτερη κεφαλιά του μάνταλου στο δεξί δοκάρι! Την ομάδα του repress.gr στελεχώνουν. Ο βλάνταν μιλόγεβιτς είχε την ευκαιρία να παρατάξει για. Ανοίγει το σκορ με τον σάκχοφ η αεκ. Νέα, φόρμα, απουσίες, στατιστικά, ενδεκάδες. Τη λύση για την αεκ έδωσε στο 68' ο σάκχοφ (τέσσερα λεπτά μετά την είσοδό του στο ματς) μετά από ωραία ασίστ του ανσαριφάρντ. Το repress.gr είναι μία προσπάθεια στα μμε να καλυφθεί το κενό που υπάρχει σε θέματα ποδοσφαιρικής ανάλυσης αλλά και νοοτροπίας. Το μοναδικό γκολ της αναμέτρησης σημείωσε ο σάκχοφ στο 68'. Η αεκ αντιμετωπίζει τη λαμία σε φιλικό αγώνα στο δακ, σε ένα δυνατό τεστ για τις δύο ομάδες.

Η ενδεκάδα της αεκ για το φιλικό προπονητικού χαρακτήρα με τη λαμία στο οακα #aeklam #aekfc #aekfcseason2021_22 #aekfamily #aekfc_new_era #friendlygame. Οι «κιτρινόμαυροι» θέλουν να μειώσουν τη διαφορά. Σήμερα στις 20:30 ο πασ λαμία θα δυνατό φιλικό προετοιμασίας, καθώς θα αντιμετωπίσει εκτός έδρας την αεκ του βλάνταν μιλόγεβιτς. Η αεκ αντιμετωπίζει τη λαμία σε φιλικό αγώνα στο δακ, σε ένα δυνατό τεστ για τις δύο ομάδες. Μονόδρομο αποτελεί για την αεκ η νίκη στη σημερινή αναμέτρηση με τη λαμία εκτός έδρας για την 16η αγωνιστική (19:30, novasports 1).

ΑΕΚ - ΛΑΜΙΑ | Κερkidα OPAP
ΑΕΚ - ΛΑΜΙΑ | Κερkidα OPAP from www.kerkidaopap.gr
Δευτέρα, 11 ιανουαρίου 2021, 19:28. Δημοσιεύτηκε από aek fc / παε αεκ στις σάββατο, 14 αυγούστου 2021 Ενημερωθείτε live στο sport24.gr για την εξέλιξη του αγώνα και παρακολουθήστε το ματς σε live streaming από το star κεντρικής ελλάδας. Η αεκ παρουσιάστηκε με όλα τα νέα της μεταγραφικά αποκτήματα. Στάνκοβιτς, χατζισαφί (77' μιτάι), τζαβέλλας (84 λάτσι. Την ομάδα του repress.gr στελεχώνουν. Απίθανη ευκαιρία για την αεκ με το γύρισμα του μαχαίρα από τα αριστερά, το σουτ του ανσαριφάρντ στο οριζόντιο και δεύτερη κεφαλιά του μάνταλου στο δεξί δοκάρι! Τη λύση για την αεκ έδωσε στο 68' ο σάκχοφ (τέσσερα λεπτά μετά την είσοδό του στο ματς) μετά από ωραία ασίστ του ανσαριφάρντ.

Την ομάδα του repress.gr στελεχώνουν.

Μείνετε συντονισμένοι στο magicgoals για την live περιγραφή του ματς την δευτέρα 11/01 στις 19:30. Η αεκ μπήκε καλά στο ματς και στο πρώτο 20λεπτο είχε ένα γκολ με τον καρίμ, ένα δοκάρι με τον ίδιο παίκτη, δυο σουτ και ένα χαμένο τετ α τετ με τον μπακάκη. Τη λύση για την αεκ έδωσε στο 68' ο σάκχοφ (τέσσερα λεπτά μετά την είσοδό του στο ματς) μετά από ωραία ασίστ του ανσαριφάρντ. Οι «κιτρινόμαυροι» θέλουν να μειώσουν τη διαφορά. Μοιρασμένο το πρώτο ημίχρονο της αναμέτρησης ανάμεσα σε αεκ και λαμία. Νίκη για την αεκ στο φιλικό παιχνίδι κόντρα στη λαμία, το μοναδικό γκολ του αγώνα ήρθε από τα πόδια του σάκχοφ στο 68ο λεπτό. Ο βλάνταν μιλόγεβιτς είχε την ευκαιρία να παρατάξει για. Σπάνια στιγμιότυπα από τον αγώνα που διεξήχθη στο δημοτικό στάδιο της λαμίας στα πλαίσια του α' γύρου του. Δείτε εδω τον αγώνα σήμερα: Ενημερωθείτε live στο sport24.gr για την εξέλιξη του αγώνα και παρακολουθήστε το ματς σε live streaming από το star κεντρικής ελλάδας. Στάνκοβιτς, χατζισαφί (77' μιτάι), τζαβέλλας (84 λάτσι. Η αεκ αντιμετωπίζει τη λαμία σε φιλικό αγώνα στο δακ, σε ένα δυνατό τεστ για τις δύο ομάδες. Tags super league interwetten αεκ λαμια.

Next Post Previous Post
No Comment
Add Comment
comment url
Advertisement here
Advertisement here
Advertisement here