Kastamonu'da Sel : Kastamonu haberleri Kastamonu'da heyelan ve sel - 02 Şubat 2016 : 52 minutes ago · kastamonu’da sel!

Kastamonu'da Sel : Kastamonu haberleri Kastamonu'da heyelan ve sel - 02 Şubat 2016 : 52 minutes ago · kastamonu'da sel!. 1 hour ago · afad, kastamonu'da sel sularına kapılan iki kişinin hayatını kaybettiğini duyurdu. Sel suları binaların ikinci katlarına kadar çıkarken, selde 1 kişi hayatını kaybetti. Kastamonu'nun azdavay ilçesinde sağanak nedeniyle ulaşımda aksamalar yaşandı. Vatandaşlar evlerin çatılarında kurtarılmayı bekledi. Jun 06, 2018 · kastamonu'da sel kastamonu'nun taşköprü ilçesinde etkili olan sağanak yağış sonrası ilçeyi sel bastı.

Kastamonu'nun azdavay ilçesinde sağanak nedeniyle ulaşımda aksamalar yaşandı. 52 minutes ago · kastamonu'da sel! Binalar çöktü, iki kişi öldü. Jun 06, 2018 · kastamonu'da sel. Kastamonu'nun taşköprü ilçesinde etkili olan sağanak yağış sonrası ilçeyi sel bastı.

Sel Kastamonu'da hayatı tamamen durdurdu Zonguldak Haber
Sel Kastamonu'da hayatı tamamen durdurdu Zonguldak Haber from www.yeniadimgazetesi.com
Samsun'un bafra ilçesinde de sağanak nedeniyle göle dönen yollarda. Jun 06, 2018 · kastamonu'da sel. Jun 06, 2017 · kastamonu'da sel kastamonu'nun azdavay ilçesinde sağanak nedeniyle ulaşımda aksamalar yaşandı. Afad, batı karadeniz'de etkili olan aşırı aşırı yağışlar sonucunda bartın'ın ulus ilçesi, kastamonu'nun azdavay, i̇nebolu, bozkurt, küre ve pınarbaşı ilçeleri ve sinop'un ayancık ilçesinin selden. Kastamonu'nun azdavay ilçesinde sağanak nedeniyle ulaşımda aksamalar yaşandı. Vatandaşlar evlerin çatılarında kurtarılmayı bekledi. 1 hour ago · afad, kastamonu'da sel sularına kapılan iki kişinin hayatını kaybettiğini duyurdu. 15 hours ago · kastamonu'da ezine çayı üzerine yapılan hes barajı patladı, ilçe sular altında kaldı.

Sel suları binaların ikinci katlarına kadar çıkarken, selde 1 kişi hayatını kaybetti.

İlçe merkezindeki dere taştı, araçlar suya kapıldı, evlerinde mahsur kalanlar için ekipler çalışma başlattı. Samsun'un bafra ilçesinde de sağanak nedeniyle göle dönen yollarda. Kastamonu'nun bozkurt ilçesinde yoğun yağış sonrasında ezine çayı'nın taşması ile yaşanan sel felaketinin bilançosu gün ağarınca daha çok belli oldu. Jun 06, 2018 · kastamonu'da sel 06.06.2018 19:32 | son güncelleme: Jun 06, 2018 · kastamonu'da sel kastamonu'nun taşköprü ilçesinde etkili olan sağanak yağış sonrası ilçeyi sel bastı. 52 minutes ago · kastamonu'da sel! 2 hours ago · afet ve acil durum başkanlığı'ndan (afad), kastamonu, bartın ve sinop'ta kuvvetli sağanak yağış sonrası yaşanan sel felaketiyle ilgili yapılan açıklamada, 'kastamonu'da sel sularına. Jun 06, 2018 · kastamonu'da sel. 1 hour ago · afad, kastamonu'da sel sularına kapılan iki kişinin hayatını kaybettiğini duyurdu. Kastamonu'nun taşköprü ilçesinde etkili olan sağanak yağış sonrası ilçeyi sel bastı. 15 hours ago · kastamonu'da ezine çayı üzerine yapılan hes barajı patladı, ilçe sular altında kaldı. Sinop'un ayancık ilçesinde etkili olan sağanak yağış, sele neden oldu. 06.06.2018 19:32 taki̇p et kastamonu'nun taşköprü ilçesinde etkili olan sağanak yağış sonrası ilçeyi sel bastı.

Kastamonu'nun azdavay ilçesinde sağanak nedeniyle ulaşımda aksamalar yaşandı. Bartın'da ise bir kişi hala kayıp. Samsun'un bafra ilçesinde de sağanak nedeniyle göle dönen yollarda. 52 minutes ago · kastamonu'da sel! Binalar çöktü, iki kişi öldü.

Kastamonu'da sel nedeniyle araçlar yolda mahsur kaldı - Gündem Haberleri
Kastamonu'da sel nedeniyle araçlar yolda mahsur kaldı - Gündem Haberleri from icdn.tgrthaber.com.tr
Vatandaşlar evlerin çatılarında kurtarılmayı bekledi. Kastamonu'nun azdavay ilçesinde sağanak nedeniyle ulaşımda aksamalar yaşandı. Jun 06, 2018 · kastamonu'da sel kastamonu'nun taşköprü ilçesinde etkili olan sağanak yağış sonrası ilçeyi sel bastı. İlçe merkezindeki dere taştı, araçlar suya kapıldı, evlerinde mahsur kalanlar için ekipler çalışma başlattı. Jun 06, 2018 · kastamonu'da sel 06.06.2018 19:32 | son güncelleme: 1 hour ago · afad, kastamonu'da sel sularına kapılan iki kişinin hayatını kaybettiğini duyurdu. Sel suları binaların ikinci katlarına kadar çıkarken, selde 1 kişi hayatını kaybetti. 15 hours ago · kastamonu'da ezine çayı üzerine yapılan hes barajı patladı, ilçe sular altında kaldı.

Jun 06, 2018 · kastamonu'da sel kastamonu'nun taşköprü ilçesinde etkili olan sağanak yağış sonrası ilçeyi sel bastı.

06.06.2018 19:32 taki̇p et kastamonu'nun taşköprü ilçesinde etkili olan sağanak yağış sonrası ilçeyi sel bastı. Jun 06, 2018 · kastamonu'da sel 06.06.2018 19:32 | son güncelleme: Jun 06, 2017 · kastamonu'da sel kastamonu'nun azdavay ilçesinde sağanak nedeniyle ulaşımda aksamalar yaşandı. Afad, batı karadeniz'de etkili olan aşırı aşırı yağışlar sonucunda bartın'ın ulus ilçesi, kastamonu'nun azdavay, i̇nebolu, bozkurt, küre ve pınarbaşı ilçeleri ve sinop'un ayancık ilçesinin selden. 15 hours ago · kastamonu'da ezine çayı üzerine yapılan hes barajı patladı, ilçe sular altında kaldı. Binalar çöktü, iki kişi öldü. 52 minutes ago · kastamonu'da sel! Aug 11, 2021 · sinop, samsun ve kastamonu'da sel! Kastamonu'nun taşköprü ilçesinde etkili olan sağanak yağış sonrası ilçeyi sel bastı. Sinop'un ayancık ilçesinde etkili olan sağanak yağış, sele neden oldu. Kastamonu'nun bozkurt ilçesinde yoğun yağış sonrasında ezine çayı'nın taşması ile yaşanan sel felaketinin bilançosu gün ağarınca daha çok belli oldu. Jun 06, 2018 · kastamonu'da sel. İlçe merkezindeki dere taştı, araçlar suya kapıldı, evlerinde mahsur kalanlar için ekipler çalışma başlattı.

06.06.2018 19:32 taki̇p et kastamonu'nun taşköprü ilçesinde etkili olan sağanak yağış sonrası ilçeyi sel bastı. Samsun'un bafra ilçesinde de sağanak nedeniyle göle dönen yollarda. Havanın aydınlanması ve suların çekilmesi ile dere yatağında yer alan birçok binanın çöktüğü görüldü. Jun 06, 2017 · kastamonu'da sel kastamonu'nun azdavay ilçesinde sağanak nedeniyle ulaşımda aksamalar yaşandı. Aug 11, 2021 · sinop, samsun ve kastamonu'da sel!

Kastamonu'da Sel Hayatı Felç Etti - Haberler
Kastamonu'da Sel Hayatı Felç Etti - Haberler from foto.haberler.com
Jun 06, 2017 · kastamonu'da sel kastamonu'nun azdavay ilçesinde sağanak nedeniyle ulaşımda aksamalar yaşandı. 52 minutes ago · kastamonu'da sel! Kastamonu'nun bozkurt ilçesinde yoğun yağış sonrasında ezine çayı'nın taşması ile yaşanan sel felaketinin bilançosu gün ağarınca daha çok belli oldu. 1 hour ago · afad, kastamonu'da sel sularına kapılan iki kişinin hayatını kaybettiğini duyurdu. Bartın'da ise bir kişi hala kayıp. Jun 06, 2018 · kastamonu'da sel kastamonu'nun taşköprü ilçesinde etkili olan sağanak yağış sonrası ilçeyi sel bastı. Samsun'un bafra ilçesinde de sağanak nedeniyle göle dönen yollarda. 06.06.2018 19:32 taki̇p et kastamonu'nun taşköprü ilçesinde etkili olan sağanak yağış sonrası ilçeyi sel bastı.

Jun 06, 2018 · kastamonu'da sel.

Kastamonu'nun bozkurt ilçesinde yoğun yağış sonrasında ezine çayı'nın taşması ile yaşanan sel felaketinin bilançosu gün ağarınca daha çok belli oldu. Aug 11, 2021 · sinop, samsun ve kastamonu'da sel! Havanın aydınlanması ve suların çekilmesi ile dere yatağında yer alan birçok binanın çöktüğü görüldü. Sel suları binaların ikinci katlarına kadar çıkarken, selde 1 kişi hayatını kaybetti. 15 hours ago · kastamonu'da ezine çayı üzerine yapılan hes barajı patladı, ilçe sular altında kaldı. İlçe merkezindeki dere taştı, araçlar suya kapıldı, evlerinde mahsur kalanlar için ekipler çalışma başlattı. 2 hours ago · afet ve acil durum başkanlığı'ndan (afad), kastamonu, bartın ve sinop'ta kuvvetli sağanak yağış sonrası yaşanan sel felaketiyle ilgili yapılan açıklamada, 'kastamonu'da sel sularına. Jun 06, 2018 · kastamonu'da sel 06.06.2018 19:32 | son güncelleme: Kastamonu'nun taşköprü ilçesinde etkili olan sağanak yağış sonrası ilçeyi sel bastı. Sinop'un ayancık ilçesinde etkili olan sağanak yağış, sele neden oldu. Jun 06, 2018 · kastamonu'da sel kastamonu'nun taşköprü ilçesinde etkili olan sağanak yağış sonrası ilçeyi sel bastı. Jun 06, 2018 · kastamonu'da sel. Jun 06, 2017 · kastamonu'da sel kastamonu'nun azdavay ilçesinde sağanak nedeniyle ulaşımda aksamalar yaşandı.

Next Post Previous Post
No Comment
Add Comment
comment url
Advertisement here
Advertisement here
Advertisement here